Zonnepanelen in 5 stappen

In onze werkwijze werken wij, in tegenstelling tot andere bedrijven, altijd voor elk gezin een individueel plan uit. Ook werken wij met eigen medewerkers. U hoeft dus alleen maar te beginnen met de beginfase. Wij zorgen voor de installatie en het daaropvolgende onderhoud. Wij zijn uw vertrouwde zonnepanelen installateur.
1.2

1. Advies op maat

Een analyse van je dak is de eerste stap om te bepalen of jouw dak geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen en hoeveel zonnepanelen er nodig zijn om jouw energieverbruik te dekken. Bij ons kun je een gratis en vrijblijvende digitale analyse aanvragen, waarbij wij jouw dak nauwkeurig onder de loep nemen.

Tijdens de digitale analyse maken wij gebruik van de meest geavanceerde technologieën en software, zodat wij een gedetailleerd beeld krijgen van jouw dak. Hierbij kijken wij naar verschillende factoren, zoals de ligging van het dak, de hellingshoek, de schaduwwerking en de draagkracht van het dak.

1.1

2. Acceptatie en planning

Als je besluit om zonnepanelen door ons te laten installeren, dan maken wij een gedetailleerd dakplan op basis van de digitale analyse. Hierin staat precies vermeld hoeveel zonnepanelen er geplaatst worden, waar deze komen te liggen en hoe de bekabeling verloopt. Zo ben je verzekerd van een professionele en efficiënte installatie van jouw zonnepanelen.

img-04

3. Installatie

Bij ons is het mogelijk om de installatie van jouw zonnepanelen binnen één dag te realiseren. Wij begrijpen dat je geen dagenlang overlast wilt ervaren en daarom streven wij ernaar om de installatie zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Onze gecertificeerde installateurs hebben jarenlange ervaring en weten precies wat er nodig is om jouw zonnepanelen op een professionele manier te installeren. Wij werken met hoogwaardige materialen en gereedschappen, zodat we de installatie snel en veilig kunnen uitvoeren.

img-05

4. Tevredenheidscontrole

Nu de zonnepanelen zijn geïnstalleerd, kun je zorgeloos genieten van de voordelen van jouw duurzame investering. Zonnepanelen zorgen niet alleen voor een lagere energierekening, maar dragen ook bij aan een beter milieu. Met zonnepanelen wek je immers je eigen duurzame energie op, wat goed is voor de aarde én voor jouw portemonnee.

Mocht je toch nog vragen hebben over de werking van jouw zonnepanelen of over het onderhoud ervan, dan staan wij altijd voor je klaar.

Wij adviseren u stap voor stap en u bepaalt wanneer we beginnen

Onze beoordeling
9.8

Winkelwagen

U heeft nog geen producten toegevoegd