Beckum

In Beckum hebben wij een heel gaaf project afgerond voor 2 bedrijfspanden die naast elkaar gevestigd zijn.

Bij dit 2e project hebben wij 80 Jinko 415WP Black Frame zonnepanelen geplaatst in combinatie met een Solaredge 3-fase omvormer en 40 Solaredge Power S1000 Optimizers.

Wij zijn blij met onze tevreden klant en dit prachtige werk van ons team.

Beckum

In Beckum hebben wij een heel gaaf project afgerond voor 2 bedrijfspanden die naast elkaar gevestigd zijn.

Bij dit 1e project hebben wij 140 Jinko 415WP Black Frame zonnepanelen geplaatst in combinatie met 2  Solaredge 3-fase omvormers en 70 Solaredge Power S1000 Optimizers.

Wat een knap staaltje werk door ons installatieteam.

Lelystad

In Lelystad hebben wij een mooie klus afgerond. Deze woning is voorzien van 12 Aiko Glas/Glas zonnepanelen, elk verbonden met een Enphase IQ8AC micro omvormer.

Nederhorst Den Berg

In Nederhorst Den Berg hebben wij deze woning verduurzaamd met 8 Aiko 450 Wp Glas/Glas zonnepanelen en Enphase IQ8AC micro omvormers.

Doesburg

In Doesburg hebben wij prachtig werk mogen afleveren. Een verduurzaming met 13 Aiko Glas/Glas zonnepanelen, Enphase IQ8HC micro omvormers en inclusief speciale frames voor een plat dak.

Rotterdam

Wij hebben mooie klussen door heel het land. In Rotterdam hebben wij deze woning verduurzaamd met 10 Aiko 450 Wp Glas/Glas zonnepanelen met Enphase IQ8HC micro omvormers.

Apeldoorn

Een stralend resultaat. Bij deze klus in Apeldoorn hebben wij de woning voorzien van 10 Aiko Glas/Glas zonnepanelen, gecombineerd met IQ8HC micro omvormers van Enphase.

Almelo

In Almelo is deze woning verduurzaamd met 9 Aiko 450 Wp Glas/Glas zonnepanelen, gecombineerd met een Huawei Sun2000 omvormer.

Almelo

In Almelo is deze woning voorzien van 8 Aiko 450 Wp Glas/Glas zonnepanelen, aangesloten op een Huawei Sun2000 string omvormer.

Bellingwolde

In Bellingwolde hebben wij een gaaf project afgerond. Deze bijgebouwen zijn verduurzaamd met 25 Aiko 450 Wp Glas/Glas zonnepanelen, aangesloten op 2 GoodWe string omvormers.

Maarssen

In Maarssen is deze woning voorzien van 8 Aiko Full Black Glas/Glas zonnepanelen, gekoppeld aan Enphase IQ8MC micro omvormers.

Gennep

In Gennep hebben wij deze woning verduurzaamd met 11 Aiko 450 Wp zonnepanelen en Enphase IQ8MC micro omvormers.

Assen

In Assen hebben wij deze woning voorzien van 9 Aiko 450 Wp Full Black zonnepanelen, gecombineerd met Enphase IQ8HC micro omvormers.

Groningen

In Groningen hebben wij een mooie klus afgerond waarbij wij 12 Aiko 450 Wp Glas/Glas zonnepanelen hebben geplaatst. Deze zijn elk verbonden met Enphase IQ8HC micro omvormers.

Maarssen

In Maarssen hebben wij deze woning verduurzaamd met 8 Aiko 450 Wp Glas/Glas zonnepanelen en Enphase IQ8HC micro omvormers.

Hengelo

Een mooie verduurzaming volbracht in Hengelo. Dit bedrijf hebben wij verduurzaamd met maar liefst 38 Jinko 415 Wp Black Frame zonnepanelen. De panelen zijn aangesloten op een Huawei omvormer van 6,0KW en een Huawei omvormer van 8,0KW.

Lichtenvoorde

In Lichtenvoorde is deze woning verduurzaamd met 8 Aiko Full Black Glas/Glas zonnepanelen en Enphase IQ8AC micro omvormers.

Deventer

Wij hebben 6 Aiko 450 Wp Glas/Glas zonnepanelen geplaatst bij deze klus in Deventer, in combinatie met Enphase IQ8AC micro omvormers.

Urk

In Urk hebben wij deze woning verduurzaamd met 8 Aiko 450 Wp Glas/Glas zonnepanelen en Enphase IQ8MC micro omvormers.

Sittard

Een mooie verduurzaming met maar liefst 21 Aiko 450 Wp zonnepanelen bij deze woning in Sittard. In combinatie met 2 Huawei 3,68KTL omvormers en 5 optimizers.

Heeten

In Heeten hebben wij deze woning voorzien van 10 Aiko Glas/Glas zonnepanelen met IQ8AC micro omvormers.

Raalte

In Raalte is deze woning verduurzaamd met 13 Aiko 450 Wp Full Black zonnepanelen en Enphase IQ8HC micro omvormers.

De Meern

In De Meern hebben wij deze woning verduurzaamd met 8 Aiko Glas/Glas zonnepanelen, gecombineerd met IQ8AC micro omvormers van Enphase.

Delden

In Delden hebben wij deze woning voorzien van 11 Aiko 450 Wp Full Black zonnepanelen met Enphase IQ8AC micro omvormers.

Winsum

In Winsum hebben wij dit bijgebouw voorzien van 10 Aiko 450 Wp Glas/Glas zonnepanelen met Enphase IQ8HC micro omvormers.

Borne

Een mooie verduurzaming volbracht in Borne. 10 Aiko Full Black zonnepanelen, in combinatie met Enphase IQ8AC micro omvormers.

Haaksbergen

In Haaksbergen is deze woning verduurzaamd met 9 Aiko 450 Wp Glas/Glas zonnepanelen. De panelen zijn gekoppeld aan een Huawei Sun2000 string omvormer.

Haarlem

In Haarlem hebben wij deze woning voorzien van 9 Aiko Full Black Glas/Glas zonnepanelen met IQ8HC micro omvormers.

Hengelo

In Hengelo hebben wij deze woning voorzien van 10 Jinergy 405 Wp zonnepanelen in combinatie met een GoodWe omvormer.

Den Haag

Wij rijden van Oost naar West en naar Noord en Zuid. In Den Haag is deze woning voorzien van 8 Aiko Full Black zonnepanelen inclusief IQ8HC micro omvormers van Enphase.

Hengelo

In Hengelo hebben wij deze woning verduurzaamd met 8 Aiko 450 Wp Glas/Glas zonnepanelen met Enphase IQ8HC micro omvormers.

Hengelo

In Hengelo is deze woning verduurzaamd met 8 Jinko 415 Wp zonnepanelen inclusief een Huawei string omvormer.

Apeldoorn

Wij hebben 8 Jinko 435 Wp Glas/Glas zonnepanelen geplaatst op deze woning in Apeldoorn. Elk paneel is aangesloten op een Enphase IQ8AC micro omvormer voor een optimale prestatie.

Ede

In Ede is deze woning verduurzaamd met maar liefst 12 Aiko 450 Wp Glas/Glas zonnepanelen inclusief 12 Enphase IQ8HC micro omvormers.

Assen

In Assen hebben wij deze woning verduurzaamd met 6 Jinko 435 Wp zonnepanelen in combinatie met Enphase IQ8HC micro omvormers.

Hengelo

In Hengelo is deze woning verduurzaamd met 8 Aiko 440 Wp Glas/Glas zonnepanelen in combinatie met een Huawei 3.68KTL omvormer.

Apeldoorn

In Apeldoorn hebben wij een mooie verduurzaming volbracht. 8 Jinko 435 Wp Glas/Glas zonnepanelen met een Huawei Sun2000 Hybride omvormer. Een string omvormer is zeer geschikt als het dak geen schaduw heeft.

Drachten

Deze vrijstaande woning in Drachten is verduurzaamd met maar liefst 19 Aiko 450 Wp Glas/Glas zonnepanelen in combinatie met Enphase IQ8HC micro omvormers. Zie hier het mooie resultaat.

Scherpenzeel

In Scherpenzeel hebben wij aan weerszijden op het dak van deze woning panelen geplaatst. 8 Jinko 435 Wp Glas/Glas zonnepanelen met IQ8AC micro omvormers van Enphase.

Winterswijk

Weer een klant blij kunnen maken in Winterswijk. Dit platte dak is voorzien van 9 Aiko 450 Wp Glas/Glas zonnepanelen met IQ8MC micro omvormers.

Lelystad

Een prachtig strak resultaat met deze Aiko Glas/Glas zonnepanelen op deze hoekwoning in Lelystad. De panelen zijn aangesloten op IQ8AC micro omvormers van Enphase voor een optimale prestatie.

Kampen

In Kampen is deze woning verduurzaamd met 8 Aiko 450 Wp Full Black zonnepanelen en IQ8AC micro omvormers van Enphase.

Voorschoten

Deze woning in Voorschoten is verduurzaamd met 10 Aiko 450 Wp Full Black zonnepanelen en Enphase IQ8HC micro omvormers.

Haastrecht

In Haastrecht is deze woning verduurzaamd met maar liefst 21 Aiko 450 Wp Glas/Glas zonnepanelen, gekoppeld aan Enphase IQ8HC micro omvormers. De klant kan door deze combinatie genieten van een mooie hoge opbrengst.

Dalfsen

Deze woning is Dalfsen is voorzien van 10 Aiko Full Black zonnepanelen met IQ8AC micro omvormers van Enphase.

Schildwolde

Op dit bijgebouw in Schildwolde zijn 8 Aiko 450 Wp Glas/Glas zonnepanelen en Enphase IQ8HC micro omvormers geplaatst.

Emmer-Compascuum

Deze hoekwoning in Emmer-Compascuum is voorzien van 12 Aiko 450 Wp Full Black zonnepanelen met Enphase IQ8HC micro omvormers.

Alphen aan de Rijn

In Alphen aan de Rijn is deze woning voorzien van 10 Aiko 450 Wp Glas/Glas zonnepanelen met Enphase IQ8HC micro omvormers.

Heerenveen

In Heerenveen is deze woning verduurzaamd met 12 Jinko 435 Wp Glas/Glas zonnepanelen, in combinatie met een Huawei SUN2000 Hybride omvormer.

Blitterswijck

In Blitterswijck hebben wij dit mooie project afgerond. 16 Aiko 450 Wp Glas/Glas zonnepanelen, elk met 16 Enphase IQ8AC micro omvormers. Weer een sprong richting duurzame energie.

Amersfoort

In Amersfoort hebben wij deze woning voorzien van 13 Aiko 450 Wp Glas/Glas Full Black zonnepanelen met Enphase IQ8AC micro omvormers.

Bunde

In Bunde is deze woning verduurzaamd met 8 Jinko 435 Wp Glas/Glas Full Black zonnepanelen, verbonden met een Huawei SUN2000 Hybride omvormer.

Deventer

In Deventer is deze woning voorzien van 8 Aiko 450 Wp Glas/Glas zonnepanelen met IQ8AC micro omvormers.

Pijnacker

In Pijnacker is deze woning verduurzaamd met 11 Aiko 450 Wp zonnepanelen inclusief Enphase IQ8HC micro omvormers.

Harbrinkhoek

In Harbrinkhoek is deze karakteristieke woning voorzien van 11 Aiko Full Black zonnepanelen met een Huawei string omvormer.

Haaksbergen

Wij hebben een prachtige klus afgerond in Haaksbergen. Hierbij zijn maar liefst 16 Aiko 450 Wp Glas/Glas zonnepanelen met Enphase IQ8HC micro omvormers geplaatst.

Enschede

In Enschede hebben wij deze woning verduurzaamd met 14 Jinko Glas/Glas zonnepanelen en een Huawei string omvormer.

Zaandijk

In Zaandijk is deze woning voorzien van 9 Aiko Full Black zonnepanelen met Enphase IQ8HC micro omvormers.

’s Gravenzande

In ’s Gravenzande hebben wij een onderhoudsklus uitgevoerd, waarbij 6 Longi Solar 375Wp zonnepanelen zijn geplaatst.

Nieuw-Buinen

In Nieuw-Buinen hebben wij deze woning verduurzaamd met 10 Aiko 450 Wp zonnepanelen en Enphase IQ8HC micro omvormers.

Haaksbergen

Deze hoekwoning in Haaksbergen is verduurzaamd met 9 Jinko 430 Wp Full Black zonnepanelen en Enphase IQ8MC micro omvormers.

Voorst

In Voorst hebben wij dit bijgebouw voorzien van 8 Aiko Full Black zonnepanelen met IQ8HC micro omvormers.

Haaksbergen

In Haaksbergen hebben wij 10 mooie Aiko 450 Wp zonnepanelen geplaatst op het platte en schuine dak van deze woning, inclusief IQ8HC micro omvormers.

Groningen

In Groningen hebben wij deze woning voorzien van 8 Jinko 430 Wp Glas/Glas zonnepanelen met Enphase IQ8MC micro omvormers.

Alphen aan de Rijn

Dit dak in Alphen aan den Rijn is voorzien van 10 krachtige Aiko 450 Wp zonnepanelen, ondersteund door Enphase IQ8HC micro omvormers. Een mooie stap naar een groenere toekomst.

Alkmaar

In Alkmaar is deze woning voorzien van 11 Aiko Full Black zonnepanelen met Enphase IQ8HC micro omvormers. Zowel op de schuine daken aan weerszijden als op het platte dak.

’s-Gravendeel

In ’s-Gravendeel hebben wij deze hoekwoning voorzien van 7 Aiko Full Black zonnepanelen met IQ8HC micro omvormers.

Hengelo

In Hengelo is het dak van deze schuur voorzien van 10 Jinko 435 Wp zonnepanelen.

Leiderdorp

In Leiderdorp is deze woning uitgerust met 6 Aiko Full Black zonnepanelen, elk voorzien van IQ8AC micro omvormers van Enphase. Voor efficiënte energieopwekking hebben wij speciale frames voor platte daken.

Rotterdam

In Rotterdam is deze woning verduurzaamd met 8 Aiko 450Wp zonnepanelen met Enphase IQ8HC micro omvormers.

Denekamp

In Denekamp is deze woning voorzien van 8 Aiko 450Wp Glas/Glas zonnepanelen met IQ8HC micro omvormers van Enphase. Een mooi strak resultaat.

Lelystad

Deze prachtige woning in Lelystad is voorzien van 10 Aiko Full Black zonnepanelen. De klant heeft gekozen voor deze mooie Glas/Glas panelen met een GoodWe omvormer. Aiko Glas/Glas panelen hebben niet alleen een mooie egale uitstraling, maar vooral ook een hoog rendement en lange levensduur.

Koog aan de Zaan

In Koog aan de Zaan hebben wij dit dak uitgerust met 7 Aiko 450Wp zonnepanelen, elk gekoppeld aan Enphase IQ8HC micro omvormers.

Lisse

In Lisse is dit platte dak voorzien van 14 Aiko 450Wp Glas/Glas zonnepanelen en Enphase IQ8HC micro omvormers.

Meppel

In Meppel hebben wij deze woning verduurzaamd met 8 Aiko 450Wp Full Black zonnepanelen, elk met Enphase IQ8HC micro omvormers.

Nieuw-Vennep

In Nieuw-Vennep hebben wij 8 Aiko Full Black zonnepanelen geplaatst op gedeeltelijk schuin en plat dak. Deze klant heeft gekozen voor de IQ8HC micro omvormers van Enphase. Enphase biedt een lange productgarantie.

Lelystad

In Lelystad hebben wij deze woning voorzien van maar liefst 17 Aiko 450Wp Glas/Glas zonnepanelen met IQ8AC micro omvormers.

Wassenaar

10 Aiko Glas/Glas zonnepanelen met Enphase IQ8HC micro omvormers voor deze klant in Wassenaar. Onze monteurs rijden door het hele land om deze mooie klussen te volbrengen.

Geervliet

In Geervliet hebben wij aan weerszijden op dit dak mooie Aiko 450Wp Full Black zonnepanelen met Enphase IQ8HC micro omvormers geplaatst.

Apeldoorn

In Apeldoorn is deze woning voorzien van 10 Aiko Glas/Glas zonnepanelen met Enphase IQ8HC micro omvormers. Met de handige Enphase app kan de klant heel mooi zien wat de opbrengst is van ieder afzonderlijk paneel per uur/dag.

Ede

In Ede is deze fraaie woning voorzien van 10 Aiko Full Black zonnepanelen met Enphase IQ8HC micro omvormers.

Duiven

In Duiven hebben wij op dit platte dak 8 Aiko 450Wp Glas/Glas zonnepanelen geplaatst met een GoodWe string omvormer.

De Kwakel

In De Kwakel is deze woning voorzien van 8 Aiko Glas-Glas zonnepanelen met Enphase IQ8HC micro omvormers.

Utrecht

Deze mooie woning in Utrecht is voorzien van 9 Jinko 435Wp Glas Glas zonnepanelen met Enphase IQ8AC micro omvormers. Geplaatst op een stralende dag waarbij de klant direct kan genieten van de opbrengsten.

Vlaardingen

Weer een klant blij kunnen maken. In Vlaardingen hebben wij deze mooie klus afgerond met 12 Jinko 435Wp Glas Glas zonnepanelen en Enphase IQ8AC micro omvormers.

‘s-Gravenzande

Deze woning is ‘s-Gravenzande is voorzien van 9 mooie Jinko 435Wp Glas Glas zonnepanelen met Enphase IQ8AC micro omvormers. Zowel op het schuine dak aan weerszijden en op het platte dak van de uitbouw. Wij maken het legplan voor u op maat.

Den Haag

In Den Haag hebben wij aan weerszijden op het dak van deze woning 9 Aiko 450Wp zonnepanelen met Enphase IQ8HC micro omvormers geplaatst.

Soest

In Soest hebben wij op dit platte dak maar liefst 18 Jinko 435Wp zonnepanelen met een GoodWe string omvormer geplaatst. Een mooie klus.

Arnhem

In Arnhem mochten wij een speciale klus uitvoeren op een leistenen dak. Leisteen is van nature brandwerend en heeft een mooie natuurlijke uitstraling.

Dit rustieke dak hebben wij voorzien van 11 Aiko Full Black zonnepanelen met Enphase IQ8HC micro omvormers.

Wij beschikken over de juiste materialen om dit speciale dak te voorzien van mooie glas-glas zonnepanelen met als resultaat een mooie strakke uitstraling.

Berkel-Enschot

In Berkel-Enschot hebben wij dit platte dak voorzien van 9 Jinko 430Wp zonnepanelen met Enphase IQ8MC micro omvormers.

Hengelo

Wij hebben deze prachtige klus afgerond in Hengelo met 21 Jinko Black Frame zonnepanelen inclusief GoodWe string omvormer.

Enschede

Het schuine dak van deze woning in Enschede hebben wij voorzien van 10 Aiko Full Black zonnepanelen met een GoodWe string omvormer. Deze string omvormer is perfect als een dak geen schaduw heeft.

Breda

In Breda is deze prachtige hoekwoning voorzien van 9 Aiko 450Wp zonnepanelen met IQ8HC micro omvormers. De kabel loopt netjes langs de regenpijp met een optisch mooi resultaat.

Voorst

In Voorst is deze woning voorzien van 10 Jinko 435Wp Glas Glas zonnepanelen met een Goodwe GW4200D-NS string omvormer. Weer een mooi resultaat met een tevreden klant.

Vught

In Vught is deze woning voorzien van 8 Aiko 450Wp zonnepanelen met Enphase IQ8HC micro omvormers. Zowel op het dak aan de voorzijde als aan de achterzijde.

Deventer

Deze authentieke woning in Deventer is voorzien van 10 Aiko Full Black zonnepanelen met Enphase IQ8HC micro omvormers. De kabel is zoals u ziet netjes weggewerkt langs de regenpijp.

Zwolle

In Zwolle is deze rijtjeswoning voorzien van 10 Aiko 450 Wp zonnepanelen met Enphase IQ8HC micro omvormers. De panelen zijn keurig strak rondom de dakramen en pijp op het dak heen gelegd.

Nieuw-Vennep

In Nieuw-Vennep hebben de monteurs 7 Aiko 450 Wp zonnepaneln met Enphase IQ8HC micro omvormers gemonteerd op zowel een schuin als plat dak.

Alpen aan de Rijn

In Alphen aan de Rijn hebben wij dit schuine dak voorzien van 13 Aiko Full Black zonnepanelen met Enphase IQ8HC micro omvormers.

Kampen

In Kampen is dit dak voorzien van 8 Aiko 450Wp zonnepanelen met Enphase IQ8HC micro omvormers. Voor extra hoge daken maken wij gebruik van een hoogwerker. Voor elke situatie hebben wij een passende oplossing!

Hengelo

Deze mooie karakteristieke woning in Hengelo is voorzien van 12 Aiko Full Black zonnepanelen met Enphase IQ8HC micro omvormers.

Zetten

Wij hebben een gave klus afgerond met zonnepanelen op een speciaal dak!

Dit leien dak in Zetten is voorzien van 15 Aiko Full Black panelen met Enphase IQ8HC omvormers.

Dus ook voor een leien dak hebben wij alles in huis! Wij beschikken over speciaal montagemateriaal voor dit soort daken om uw dak van mooie zonnepanelen te voorzien.

Arnhem

In Arnhem hebben wij dit dak voorzien van maar liefst 16 Jinko 435Wp Full Black zonnepanelen met een GoodWe string omvormer. Een mooi resultaat!

Amerongen

12 Aiko 450Wp Full Black zonnepanelen met Enphase IQ8HC micro omvormers geplaatst op dit schuine dak in Amerongen.

Olst

In Olst hebben wij deze woning voorzien van 14 Jinko 435Wp zonnepalen met Enphase IQ8M micro omvormers.

Lelystad

In Lelystad is deze woning voorzien van 11 Jinko 435Wp zonnepanelen met Enphase IQ8MC micro omvormers. Het legplan wordt zodanig aangepast dat de panelen precies passen rondom dakramen of pijpen op het dak en de meest ideale situatie qua opbrengst ontstaat.

Apeldoorn

Zie hier het strakke resultaat van een klus in Apeldoorn waarbij wij 10 Aiko Full Black zonnepanelen met Enphase IQ8HC micro omvormers hebben geplaatst!

Goor

In Goor hebben wij deze woning voorzien van 12 Jinko 435Wp zonnepanelen met Enphase IQ8M micro omvormers.

Almelo

In Almelo is deze woning voorzien van 9 Jinko 435 Wp zonnepanelen met Enphase IQ8M micro omvormers.

Hillegom

In Hillegom hebben wij 12 Aiko 450 Wp zonnepanelen met Enphase IQ8HC micro omvormers geplaatst op deze woning. De kabels van de installatie worden altijd keurig weggewerkt zoals hier te zien is.

Zoetermeer

In Zoetermeer hebben wij deze woning voorzien van 8 Jinko Full Black zonnepanelen met Enphase IQ8HC micro omvormers.

Nijmegen

In Nijmegen is dit platte dak voorzien van 8 Jinko 435 Wp zonnepanelen met een GoodWe string omvormer.

Arnhem

Deze hoekwoning in Arnhem is voorzien van 8 Aiko Full Black zonnepanelen met Enphase IQ8HC micro omvormers.

Utrecht

In Utrecht is dit platte dak voorzien van 8 Aiko 450 Wp zonnepanelen met Enphase micro omvormers.

Rijssen

In Rijssen 16 Aiko 450 Wp zonnepanelen met Enphase IQ8HC micro omvormers geplaatst op een schuin en plat dak. Wij kijken vooraf goed naar de meest ideale plek voor de panelen.

Hengelo

In Hengelo hebben wij deze twee-onder- een-kap woning voorzien van 12 Jinko 435Wp zonnepanelen met Enphase IQ8HC micro omvormers.

Laren

In Laren hebben wij dit dak voorzien van 13 Jinko 435Wp Glas/glas Full Black zonnepanelen met een GoodWe omvormer.

Schoonebeek

Het dak van deze hoekwoning in Schoonebeek is voorzien van 10 Jinergy 405Wp Full Black zonnepanelen met een GoodWe omvormer.

Steenwijk

Een mooie klus in Steenwijk! 10 Jinko 435 Wp glas/glas zonnepanelen met Enphase micro omvormers geplaatst.

Radewijk

In Radewijk hebben wij dit dak voorzien van 10 TW Solar All Black zonnepalen met een GoodWe stringomvormer.

Duiven

6 Aiko 450Wp zonnepanelen met IQ8HC micro omvormers van Enphase gemonteerd op zowel een plat als schuin dak van deze woning in Duiven.

Hattem

In Hattem is deze woning voorzien van 10 Aiko zonnepalen met Enphase micro omvormers. Zie hier het super strakke resultaat!

Laren

In Laren hebben wij dit dak voorzien van 8 Jinko 435Wp glas/glas zonnepanelen met een GoodWe omvormer.

Raalte

In Raalte hebben wij op het schuine en platte dak 11 Aiko Full Black zonnepanelen met Enphase IQ8HC micro omvormers gemonteerd.

Haarlem

In Haarlem hebben wij deze hoekwoning voorzien van 10 Aiko 450Wp zonnepanelen met Enphase micro omvormers. Enkele panelen aan de voorzijde en enkele panelen aan de achterzijde. Wij maken altijd een zo optimaal mogelijk legplan!

Bergentheim

Op het dak van deze schuur in Bergentheim zijn 12 Jinko 435Wp zonnepanelen met een GoodWe stringomvormer geïnstalleerd.

Haaksbergen

In Haakbergen hebben wij een mooie klus afgerond. 14 Aiko 450Wp zonnepanelen met Enphase IQ8HC micro omvormers.

Ommen

In Ommen hebben wij op dit dak 9 Jinko 435Wp zonnepanelen met een GoodWe stringomvormer geplaatst. Een GoodWe stringomvormer is kosteneffectief en ideaal als de zonnepanelen allemaal in dezelfde richting staan en er weinig tot geen schaduw is.

Hilversum

In Hilversum hebben wij deze vrijstaande woning voorzien van 14 Jinko 435 Wp zonnepanelen met Enphase IQ8M micro omvormers.

Gramsbergen

In Gramsbergen hebben wij deze vakantiewoning voorzien van 12 Aiko 450 Wp zonnepanelen met een GoodWe stringomvormer. Weer een super strak resultaat dankzij onze installateurs.

Deventer

In Deventer is dit platte dak voorzien van 9 Aiko glas-glas zonnepanelen met Enphase micro omvormers. Met glas-glas zonnepanelen ben je zeker van een langere levensduur, een hogere opbrengst en rendement.

Amsterdam

In Amsterdam hebben wij 13 Aiko Full Black zonnepanelen met Enphase IQ8HC micro omvormers geplaatst. Dit pand is heel hoog waardoor wij door middel van een telescoopkraan de panelen op het dak hebben laten hijsen. Wij zorgen voor een oplossing op maat!

Eelde

In Eelde is dit schuine dak voorzien van 6 Aiko 450 Wp zonnepanelen met Enphase IQ8HC micro omvormers.

Loenen

In Loenen hebben de monteurs een strakke klus afgerond. 8 Aiko Full Black zonnepanelen met Enphase IQ8HC micro omvormers.

Alkmaar

In Alkmaar hebben wij op dit dak 7 Aiko 450Wp zonnepanelen met Enphase IQ8HC micro omvormers geplaatst. De panelen zijn gemonteerd op een speciaal frame geschikt voor een plat dak.

Broek in Waterland

Op het dak van deze mooie vrijstaande woning in Broek in Waterland hebben wij 10 Aiko Full Black zonnepanelen met Enphase micro omvormers gemonteerd.

Eemnes

In Eemnes is deze woning voorzien van 8 Aiko Full Black zonnepanelen met Enphase micro omvormers. Eén paneel is aan de achterkant van de woning geplaatst. Wij maken altijd een persoonlijk legplan waarbij goed gekeken wordt naar beschikbare ruimte, dakramen en omgevingsfactoren.

Leusden

Dit platte dak van deze woning in Leusden is voorzien van 8 Aiko 450Wp zonnepanelen met Enphase IQ8HC micro omvormers.

Radewijk

In Radewijk hebben wij op het dak van deze schuur maar liefst 70 TW Solar zonnepanelen met 2 GoodWe omvormers geplaatst. Een prachtige klus met een strak resultaat!

Rozenburg

Een mooie klus afgerond in Rozenburg. Wij hebben 10 Aiko 450Wp zonnepanelen met Enphase IQ8HC micro omvormers geplaatst.

Almere

In Almere hebben wij een woning voorzien van 12 Aiko Full Black panelen met IQ8HC micro omvormers.
Wij rijden door heel het land om dit soort mooie klussen te volbrengen!

Maassluis

Het platte dak van deze woning in Maassluis is voorzien van 8 Aiko 450Wp zonnepanelen met IQ8HC micro omvormers. Wij creëren de ideale hellingshoek op een plat dak door speciale steunen te gebruiken in een hoek van 35 graden. Hierdoor wordt de maximale opbrengst uit de panelen gehaald.

Enschede

Deze mooie woning in Enschede is voorzien van 11 Aiko Full Black zonnepanelen met IQ8HC micro omvormers.

Standdaarbuiten

10 Aiko Full Black zonnepanelen geplaatst bij deze woning in Standdaarbuiten. Per paneel hebben wij een Enphase IQ8HC micro omvormer gemonteerd. Zo kan de klant genieten van de meest optimale opbrengst!

Hoorn

In Hoorn is deze hoekwoning voorzien van 10 Aiko 450Wp zonnepanelen met Enphase IQ8HC micro omvormers.

Breda

In deze mooie wijk in Breda hebben wij een prachtige klus afgerond. Op het platte dak zijn 26 Aiko 450Wp zonnepanelen met Enphase IQ8HC micro omvormers geïnstalleerd.

Almelo

In Almelo een mooie klus afgerond. Deze hoekwoning is voorzien van 8 Jinko 435Wp zonnepanelen met een GoodWe 3000D-NS omvormer. De klant is heel tevreden en dat maakt ons blij!

Rijnsburg

In Rijnsburg is deze woning verduurzaamd met 7 Aiko 450Wp zonnepanelen en Enphase IQ8HC micro omvormers. De Full Black zonnepanelen van Aiko hebben een mooie strakke uitstraling!

’s Gravenzande

Bij deze woning in ’s Gravenzande hebben wij 10 Aiko 450Wp zonnepanelen met Enphase IQ8HC micro omvormers geplaatst. Wij maken altijd vooraf een legplan waarbij wij exact kunnen bepalen waar ruimte is voor de zonnepanelen en de beste opbrengst!

Marrum

Deze vrijstaande woning in Marrum is verduurzaamd met 10 Aiko Full Black zonnepanelen met IQ8HC micro omvormers van Enphase. Weer een klant blij kunnen maken met een strak resultaat!

Zeist

In Zeist hebben wij op deze bewolkte dag een mooie klus afgerond. 14 Aiko 450Wp Full Black zonnepanelen met IQ8HC micro omvormers geplaatst aan weerszijden van het schuine dak. Zodra het zonnetje weer gaat schijnen zorgt dit voor een zeer hoge opbrengst!

Didam

Deze woning in Didam hebben wij voorzien van 10 Aiko zonnepanelen met Enphase IQ8HC omvormers. Onze panelen worden met uiterste zorgvuldigheid op de juiste plaats gelegd en stevig gemonteerd op de rails.

Goor

In Goor hebben wij recent deze mooie klus afgerond! Maar liefst 20 Jinko Solar 435Wp zonnepanelen met Enphase IQ8M micro omvormers.

Aalsmeer

In Aalsmeer zijn door ons 9 Aiko Solar 450Wp zonnepanelen met Enphase IQ8HC micro omvormers op deze woning geplaatst. Dit type omvormer is het meest geschikt bij Aiko panelen voor de hoogste opbrengst!

De Koperwiek in Almelo

Dit lessenaarsdak aan De Koperwiek in Almelo is voorzien van 10 Jinko Solar 435Wp zonnepanelen met Enphase micro omvormers. De klant is zeer tevreden met het nette resultaat!

Veenoord

In Veenoord is deze woning voorzien van 16 Jinko 435Wp zonnepanelen met Enphase IQ8M micro omvormers. De klant is voorbereid op de toekomst met deze mooie verduurzaming!

Deventer

In Deventer een mooie klus geklaard! Op dit platte dak zijn 13 Aiko 450Wp zonnepanelen met Enphase IQ8HC omvormers geïnstalleerd.

Amstelveen

14 Aiko 450Wp zonnepanelen met Enphase IQ8H omvormers geplaatst in Amstelveen bij deze hoekwoning. Het resultaat mag er zijn!

Almelo

In Almelo hebben wij op dit schuine dak 8 Jinko 430Wp zonnepanelen met Enphase micro omvormers gemonteerd. Wij stemmen ons legplan af op uw persoonlijke situatie voor de meest gunstige en passende ligging van de zonnepanelen.

Witharen

In Witharen hebben wij op deze schuur 16 Aiko 450Wp zonnepanelen gemonteerd. Per paneel met een Enphase IQ8HC micro omvormer voor de hoogste opbrengst!

Leiden

In Leiden hebben we deze prachtklus afgerond. 10 Aiko 450Wp zonnepanelen met Enphase micro omvormers op zowel een schuin als plat dak.

Turbinestraat in Hengelo

Op het dak van deze bedrijfshal aan de Turbinestraat in Hengelo hebben we maar liefst 45 Jinko Solar 435Wp zonnepanelen geplaatst met een stralend en erg duurzaam resultaat!

Noordwijkerhout

Weer een mooie klus afgerond! In Noordwijkerhout hebben wij deze nieuwbouwwoning voorzien van 10 Aiko 450Wp Full Black zonnepanelen met Enphase IQ8HC.

Lochem

Recent waren onze monteurs in Lochem voor deze mooie klus! 15 Aiko Solar 450 Wp zonnepanelen met Enphase micro omvormers.

Borne

Jinko 430Wp Full Black zijn écht zwart! En ook de omvormer krijgt bij ons wat extra aandacht, netjes opgehangen en afgewerkt. Mooie klus afgerond in Borne.

Arnhem

Deze prachtige woning in Arnhem is verduurzaamd met 8 Aiko 450Wp glas-glas zonnepanelen, Enphase IQ8H micro omvormers en een envoy metered communicatiegateway.

Hengelo

Op het dak van deze karakteristieke woning in Hengelo hebben we 7 Jinko Solar Full Black zonnepanelen gemonteerd met Enphase micro omvormers. Zie hier het prachtige resultaat!

Winterswijk

Deze woning in Winterwijk is voorzien van 9 Aiko 450Wp zonnepanelen met Enphase IQ8H micro omvormers en envoy metered communicatiegateway. Dit zijn glas-glas zonnepanelen met een mooie uitstraling en hoge opbrengst!

Enschede

Bij deze woning in Enschede hebben wij 6 Jinko Solar Full Black zonnepanelen met Enphase micro omvormers geplaatst. Wederom een nette montage en een tevreden klant.

Deldenerstraat in Hengelo

Aan de Deldenerstraat in Hengelo hebben de monteurs 22 Jinko Solar Full Black zonnepalen met Enphase micro omvormers geïnstalleerd. Onze monteurs werken uiterst zorgvuldig. De klant is blij met de nette installatie!

Zwolle

Een prachtige klus in Zwolle waar wij trots op zijn! Op dit dak hebben we maar liefst 105 Jinko Solar zonnepanelen met Solar Edge omvormer en P850 optimizers geplaatst.

Vriezenveen

Bij deze woning in Vriezenveen zijn 6 Jinko Solar Full Black zonnepanelen aan de voorkant geplaatst en 4 Jinko panelen aan de achterkant. Er is bij dit project gebruik gemaakt van Enphase micro omvormers voor het beste resultaat qua opbrengst!

Delden

Recent hebben wij deze klus in Delden geklaard. 9 Jinko Solar 435Wp zonnepanelen met Enphase micro omvormers. 435Wp panelen hebben een hoge opbrengst voor maximaal comfort!

Nijverdal

Een klus afgerond in Nijverdal waarbij wij 5 Jinko Solar 430Wp zonnepanelen met Enphase micro omvormers hebben geplaatst. Drie panelen aan de voorkant van de woning en twee panelen op het platte dak van het bijgebouw. Dit zorgt voor maximale opbrengst!

Almelo

Onze recente klus in Almelo. Het dak voorzien van 6 Jinko Solar 430Wp zonnepanelen en Enphase micro omvormers. De panelen zijn kaarsrecht gemonteerd en de afwerking is netjes gedaan. Zeer tevreden!

Hengelo

Op dit platte dak van een bijgebouw in Hengelo hebben we 10 Jinko Solar Blackframe zonnepanelen gemonteerd met een heel strak resultaat!

Oelerweg in Hengelo

Deze prachtige woning aan de Oelerweg in Hengelo heeft maar liefst 40 Jinko 430Wp Full Black zonnepanelen. Het resultaat mag er wezen met super veel opbrengst!

Nijverdal

In Nijverdal deze mooie woning verduurzaamd met 8 Jinko Solar Black Frame zonnepanelen en Enphase micro omvormers. De klus verliep voorspoedig met een strak resultaat!

Twentepoort West in Almelo

Op het dak van deze fraaie schuur aan de Twentepoort West in Almelo hebben we 22 Jinko Solar zonnepanelen met Enphase micro omvormers geïnstalleerd. Het resultaat is top met een schitterende opbrengst!

Hengelo

Deze woning in Hengelo is voorzien van 6 Jinko Solar 430Wp zonnepanelen. Alles is netjes afgewerkt met een prachtig strak resultaat!

Albert van Dalsumstraat in Hengelo

Aan de Albert van Dalsumstraat in Hengelo hebben we deze mooie hoekwoning voorzien van 12 Jinko Full Black zonnepalen. Per paneel is een Enphase micro omvormer geplaatst voor extra opbrengst.

Twekkelerweg in Hengelo

Weer een tevreden klant aan de Twekkelerweg in Hengelo! Dit schuine dak is voorzien van 10 Jinko Solar 430Wp zonnepanelen met stringomvormer.

Oelerweg in Hengelo

Op het dak van dit unieke pand met 6 appartementen aan de Oelerweg in Hengelo hebben we maar liefst 52 Jinko Black Frame panelen geplaatst. Een mooie verduurzaming!

Enschede

Mooie klus in Enschede. Het platte dak is voorzien van 8 Jinko Full Black zonnepanelen met stringomvormer.

Vorden

Prachtige installatie afgeleverd in Vorden. Hier hebben wij gebruik gemaakt van Jinko 430Wp Full Black panelen in combinatie met Enphase IQ8M micro omvormers. De klant is zeer tevreden, wij ook!

Egbertstraat in Hengelo

Recent hebben we een klus afgerond aan de Egbertstraat in Hengelo. Deze woning is voorzien van 6 Jinko Solar zonnepanelen met Enphase micro omvormers en een nieuwe meterkast. Een mooie verduurzaming en de klant is hierbij goed voorbereid op de toekomst!

Hengelo

Deze woning in Hengelo voorzien van 12 Jinko Full Black zonnepanelen. Wederom een strakke montage en een tevreden klant.

Zwolle

14 TB Solar zonnepanelen gemonteerd op het dak van deze woning in Zwolle. Onze monteurs werken uiterst zorgvuldig en gaan pas weg als alles is zoals de klant het verlangt.

Vechtlaan in Hengelo

Deze woning aan de Vechtlaan in Hengelo is verduurzaamd met 12 Jinko Solar 430Wp zonnepanelen en micro omvormers van Enphase. Zeer efficiënt en goede kwaliteit!

Langelermaatweg in Hengelo

Dit prachtige klassieke kamerverhuur gebouw aan de Langelermaatweg in Hengelo is verduurzaamd met maar liefst 42 Jinko Black Frame zonnepanelen!

Vriezenveen

In Vriezenveen een mooie klus afgerond. 13 Jinko Solar Full Black zonnepanelen met Enphase micro omvormers. 5 panelen aan de voorkant van de woning en 8 panelen aan de achterkant. Door middel van een goed legplan bepalen we wat de beste ligging is voor de panelen qua zon en waar de best beschikbare ruimte is op het dak.

Wolter ten Catestraat in Hengelo

Deze 9 prachtige appartementen aan de Wolter ten Catestraat in Hengelo zijn voorzien van maar liefst 45 Jinko Black Frame zonnepanelen met stringomvormer voor maximale duurzaamheid.

Topaasstraat in Hengelo

Prachtige installatie afgeleverd aan de Topaasstraat in Hengelo. Hier hebben wij een combinatie gemaakt van panelen op een schuin en plat dak.

Oelerweg in Hengelo

Dit grote platte dak aan de Oelerweg in Hengelo hebben we voorzien van 24 Jinko Black Frame zonnepanelen. De klant is zeer tevreden, wij ook!

Anninksweg in Hengelo

Een strakke klus waar wij trots op zijn! 8 Black Frame panelen met Goodwe stringomvormer gemonteerd op dit schuine dak aan de Anninksweg in Hengelo.

Onze beoordeling
9.8

Winkelwagen

U heeft nog geen producten toegevoegd